Words

Cea mai iubită dintre pământeni

Aș dori să împărtășesc cu voi cea mai frumoasă experiență de care am avut parte din Noimebrie 2017 până în luna Iunie a acestui minunat an din viața mea.

Dar mai întâi doresc să precizez un lucru pe care probabil îl știți deja. Unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le facem de-a lungul vieții este să mulțumim pentru tot. Eu asta am învățat până la această vârstă și vreau să mulțumesc pentru această experiență minunată. Vreau să le mulțumesc prietenilor mei pentru că am avut foarte multe de învățat de la ei și tind să dau dreptate acelei vorbe care sună cam așa: în fiecare zi un adult învață de la un copil, mai mult decât învață un copil de la un adult.

Aproape un an de zile am fost norocoasă să fiu „doamna învățătoare” a unui număr de 23 de copilași extraordinari de clasa a III-a. Pentru câteva luni am ajuns să fiu învățătoare, prietenă, „bff”, soră mai mare, doctor, uneori mămică și mereu o bună ascultătoare.

Am iubit copiii de când mă știu pe lume și chiar dacă nu am avut experiență în acest domeniu până acum, nu a existat nici măcar o clipă în care să spun: „ce greu e”, fiindcă am iubit ce am făcut, am iubit copiii și m-am trezit cu mult drag în fiecare dimineață, nerăbdătoare să ajung la școală să-mi văd prietenii. Cred că această dragoste oferită s-a văzut atât de partea mea, cât și din partea copilașilor mei, deoarece am avut momente în care m-am simțit cea mai iubită dintre pământeni. Vă întrebați probabil de ce? Ei bine, la câte îmbrățișări am primit eu din Noiembrie până în Iunie, cred că aș putea bate un record mondial, fără să exagerez.

Vă iubesc dragi prieteni!

Cu drag,
Alexandra Pricop

1 gând despre „Cea mai iubită dintre pământeni”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.