Words

Lucrurile mărunte ne aduc adevărata fericire

O să încep acest articol cu o întrebare: când te-ai bucurat ultima dată de un răsărit de soare / de un apus de soare  / de o plimbare prin parc / de o floare aflată pe un câmp / de norii pufoși / de un dans în ploaie / de albastrul cerului ș.a.m.d.?

În ziua de azi, cei mai mulți se bucură de lucrurile materiale, dar de lucrurile cu adevărat magice, care ne aduc adevărata fericire, prea puțini. Eu știu să mă bucur de aceste lucruri mărunte, care de fapt sunt foarte mari, fiindcă ne aduc fericirea. Ador să privesc un apus de soare, iubesc culorile acelui moment. Îmi place să-mi imaginez tot felul de lucruri, uitându-mă la forma norilor. Până și ploaia o iubesc, fiindcă atunci e momentul de distracție al norilor, care dansează salsa până la epuizare. Ador plimbările prin parc și înghețata bună de acolo. Și câte lucruri mai iubesc… care probabil sunt nesemnificative pentru alte persoane, deși îmi e greu să accept asta.

Acum două zile, mi-a venit o idee sclipitoare. Și-am zis: „hai să mergem să vedem apusul”. Am luat frumos trepiedul și aparatul foto și am plecat cât am văzut cu ochii. Sinceră să fiu, pe aparatul meu foto l-am cam neglijat în ultimul timp, din cauza telefoanelor inteligente cu cameră de 12 MP, care mai nou au și acel mod portret, astfel fotografia realizată pare a fi făcută cu un DSLR, deși nu există comparație…

Mi-a fost dor să fac fotografii! O să las aici câteva.

Tu când te-ai bucurat ultima dată de un apus de soare? Aștept răspunsurile voastre în comentarii.

Cu drag,

Alexandra

12 gânduri despre „Lucrurile mărunte ne aduc adevărata fericire”

 1. Foarte putini mai apreciaza lucrurile marunte. Si chiar este greu cand imaginea de ansamblu abunda de material si aspecte irelevante, care ne tin ocupati, ne fura tot timpul.
  Cat despre ultimul apus de soare, nici nu stiu cand am avut ultima data acest privilegiu. 🙂

  Pupici

  Apreciat de 1 persoană

 2. Dacă mai multe persoane ar gândi ca tine, lumea ar fi un loc mai bun. Ai dreptate, de cele mai multe ori neglijăm lucrurile cu adevărat importante și apreciem lucrurile materiale, care până la urma nu ne aduc fericirea.
  Îmi plac foarte mult pozele😍

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.