Lifestyle

Toamna în parc – oaza mea de recreere

După o săptămână plină, aștept cu nerăbdare weekend-ul pentru a mă relaxa. În timpul săptămânii sunt ca un titirez, care parcă nu se mai oprește. Dacă nu sunt la muncă, sunt la facultate, dacă nu sunt la facultate, sunt la muncă și tot așa. Am o viață foarte activă și îmi place așa, pentru că nu sunt genul de persoană care să stea în pat toată ziua și căreia îi place să doarmă până la ora 12. Nu, nu sunt așa! Sunt o persoană matinală, îmi face plăcere să mă trezesc de dimineață, pentru că așa am mai mult timp la dispoziție pentru a face diverse lucruri care îmi plac. În plus, niciodată nu am avut probleme cu trezirea de dimineață.

Chiar dacă nu îmi place să dorm până la 12, mă ajunge și pe mine oboseala. Însă, de cele mai multe ori, aleg să fac lucruri care mă relaxează, deoarece acestea mă fac fericită și mă liniștesc. Am multe hobby-uri… de mică am avut. Mi-a plăcut mereu să fac câte puțin din toate.

O să vă enumăr activitățiile pe care le desfășor în timpul meu liber și care mă fac fericită: pictura pe sticlă (icoane), fotografie (îmi place să fiu fotografiată, dar și să fac fotografii), videografie (tocmai mi-am achiziționat un stabilizator DJI OSMO MOBILE 2, pe care abia aștept să-l pun la treabă), îmi place foarte mult să citesc, să gătesc, să fac sport (acum vreo 4 ani spuneam că îmi place foarte mult fitness-ul și zumba, și acum îmi plac, chiar dacă nu le mai pot practica, însă am găsit o alternativă perfectă pentru mine – înotul), îmi place să călătoresc, să mă plimb prin parc și să scriu (chiar și poezii).

Plimbarea prin parc este una dintre activitățiile mele preferate, mai ales toamna. Ador să văd covorul de frunze colorate, care parcă au un miros specific, de toamnă. Îmi reîncarc bateriile cât ai clipi, după o plimbare în parc. Nu o să mă satur niciodată de frumoasa Toamnă!

În weekend am fost în Parcul Central din Cluj-Napoca și am făcut câteva fotografii.

DSC_1579DSC_1560

Tu ce hobby-uri ai? Cât de mult timp aloci pe săptămână pentru a te face fericit/ă? Aștept răspunsurile voastre în comentarii.

Cu drag,

Alexandra

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.