Lifestyle

Mulțumesc NIVEA!

Cutia plină de magie a sosit. Acest Winter Box reprezintă trecerea mea în cea de-a treia etapă a mișcării NIVEA #LikeYourself.

Sunt foarte fericită să fiu parte a acestei mișcări și sunt extrem de bucuroasă că am reușit să ajung până în cea de-a treia etapă, respectiv ultima. Trebuie să vă mulțumesc vouă și prietenilor mei de pe INSTAGRAM,  pentru că m-ați susținut, mi-ați trimis numeroase mesaje frumoase, mesaje de încurajare. Vă mulțumesc mult pentru tot! Îmi doresc să fiți lângă mine și să mă susțineți și în această etapă.

Trebuie să transmit și mii de mulțumiri echipei NIVEA România, pentru că am fost selectată să particip la această minunată campanie. Mulțumesc mult pentru această oportunitate și pentru toate frumoasele daruri primite! De fiecare dată când am deschis cutia primită, am rămas fără cuvinte, credeți-mă! M-ați surprins foarte plăcut și vă mulțumesc pentru toată această fericire, pe care mi-ați adus-o cu fiecare cutie magică.

Vreau să țineți minte câteva cuvinte: Acceptă-te pe tine așa cum ești! Tu, prin simplul fapt că exiști, ești o minune. Ești o persoană unică, care are calități și defecte, tu trebuie doar să le accepți. Axează-te pe calitățile, pe valorile și pe pasiunile tale, pentru a scoate tot ce e ma bun din tine. Fiecare om este frumos în felul său. Fiecare om are calități. Fiecare om are valori. Și fiecare om are pasiuni. Nu toată lumea e conștient de calitățile, de valorile și de pasiunile pe care le are. Tocmai de aceea, fiecare dintre noi trebuie să-și descopere propria persoană. Ajungând să te descoperi, vei reuși să fii o persoană fericită, pentru că vei învăța să te accepți, vei descoperi ce calități ai și vei descoperi ceea ce-ți place să faci cu adevărat. Fă-ți timp! Fă-ți timp pentru pasiunile tale, pentru că pasiunile tale te fac fericit/ă. Până la urmă, acesta este secretul fericirii…

Apropo, în această iarnă, acceptarea propriei persoane îți va ține de cald.

Așa cum am făcut-o până acum, o să împărtășesc cu voi și conținutul Winter Box-ului primit.

Cu drag,

Alexandra

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.