Beauty

Schwarzkopf GLISS PURIFY & PROTECT

În primul rând, vreau să le mulțumesc celor de la BUZZStore și celor de la Schwarzkopf România pentru că m-au selectat să testez noua gamă de produse – GLISS PURIFY & PROTECT.

În al doilea rând, azi o să vă prezint această gamă și vouă. Eu am început deja să testez produsele și mă pot declara mulțumită, încă de la prima utilizare.

În ultimii ani, am auzit tot mai des cuvântul poluare. Ei bine, poluarea afectează mediul înconjurător, dar ne afectează și pe noi. De cele mai multe ori, nu acordăm o prea mare importanță acestui lucru, deși suntem conștienți că poluarea ne poate cauza diverse probleme. Probabil ați auzit de problemele care pot fi cauzate pielii de poluanți (praf, gaze de eșapament etc.), însă efectele negative pe care poluarea le are asupra părului, nu sunt prea cunoscute.

Razele ultraviolete și poluanții sunt într-un război cu părul nostru, astfel, aceștia atacă părul lăsându-l vizibil subțiat și predispus la deteriorare. Tot acești dușmani atacă și scalpul, care poate deveni uscat.

Schwarzkopf GLISS are o nouă gamă de produse, care luptă împotriva prafului din aerul poluat, realizând un strat de protecție, pentru a proteja părul de unii factori externi din atmosferă.

GLISS PURIFY & PROTECT conține extract de semințe de Moringa, care asigură proprietățile antioxidante  necesare care protejează părul împotriva prafului din aerul poluat și serum cu keratină, care repară părul deteriorat existent și întărește fibra capilară, prevenind deteriorarea.

Noua gamă GLISS PURIFY & PROTECT nu conține siliconi și coloranți artificiali.

Produsele de care orice păr afectat în mod negativ de factorii urbani are nevoie sunt:

  • Șampon GLISS Purify & Protect 250 ml – purifică părul care a fost expus la praful din aerul poluat și repară părul deteriorat de radicalii liberi formați în atmosferă;
  • Balsam GLISS Purify & Protect 200 ml – protejează părul împotriva prafului din aerul poluat, îl netezește pentru o pieptănare perfectă și repară părul afectat de radicalii liberi.

Dacă cele două produse sunt folosite împreună, respectiv șamponul și balsamul GLISS Purify & Protect, acestea îți asigură protecția necesară părului împotriva unor factori de stres prezenți în atmosferă.

#BUZZGLISS

Cu drag,

Alexandra

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.