Words

Rezumat 2018

Iată că a mai trecut un an… un an frumos, plin de realizări și încărcat de zâmbete, râsete și îmbrățișări. Se încheie un capitol și începe altul, care-mi doresc să fie cel puțin la fel de bun, ca cel care urmează să se încheie.

Dacă ar fi să numesc acest an, l-aș numi “Anul de poveste”, pentru că așa a fost… un an minunat, un an de poveste.

Primul lucru pe care vreau să spun este un mare mulțumesc pentru tot ceea ce mi s-a oferit în acest an. Am avut un an bogat în fericire, dragoste, realizări, vise împlinite, călătorii și oameni frumoși, alături de mine. Mulțumesc! Mulțumesc pentru toate aceste daruri minunate, pe care le-am prețuit și le voi prețui în fiecare zi! Mulțumesc pentru că îi am pe cei dragi alături de mine!

Poate au fost și zile mai grele, dar aceste zile au trecut mai ușor, dacă am avut zâmbetul pe buze și capul sus, iar la sfârșitul acestor zile, am tras linie și am luat partea bună a lucruri, învățătura.

În acest an, am învățat să fiu mai organizată, să zâmbesc mai mult, să ajut mai mult, să fac tot ceea ce pot pentru a-mi îndeplini un scop/o dorință, să prețuiesc mai mult fiecare lucrușor, fiecare zi, fiecare șansă și am învățat să spun “mulțumesc” mai mult. Am învățat foarte multe lucruri în acest an.

Mi-am dorit mult ca în anul 2018 să fiu mereu alături de persoana draga. În 18 ianuarie a sosit acasă și de atunci suntem nedespărțiți. Îți mulțumesc suflet frumos, mulțumesc pentru că ești mereu aici, lângă mine! Ești o persoană minunată și-mi faci inima să zâmbească, în fiecare zi. Te iubesc!

Și în anul 2018 trebuie să mulțumesc pentru ce am mai de preț – familia mea. Am o familie extraordinară, o familie care s-a format în urmă cu 25 de ani. Familia noastră s-a mărit începând cu data de 10 iunie 2015 (Louie) și cu data de 30 iulie 2017 ♥️. Vă iubesc! Sunteți cel mai frumos cadou!

Începând cu 2015, cu fiecare zi ce trece, îmi dau seama că eu nu am un câine în casă… am un membru al familiei, un frate, un prieten, un suflețel mic și drag, care abia așteaptă să ajungă cineva acasă de la muncă, să se joace cu el. Louie este extraordinar! Mulțumesc, suflețelule! Ne faci fiecare zi să fie mai frumoasă, mai veselă. Te iubesc!

În anul 2018 am vizitat o mulțime de locuri frumoase. Mi-am dat seama pentru a nu știu câta oară că avem o țară minunată, bogată în peisaje și locuri de vis.

Am reușit! Am reușit ca în acest an să-mi îndeplinesc un vis – crearea propriului meu blog. Sunt foarte fericită că am reușit să-mi îndeplinesc această dorință. Poate timpul nu a fost mereu de partea mea, iar numărul articolelor publicate nu este unul foarte mare, însă îmi doresc ca în noul an care vine, să fiu mai activă, în special, după ce termin masterul.

M-am simțit foarte apreciată pentru toată munca depusă în online (Blog/Instagram/Facebook). Acest lucru este dovedit de numeroasele reacții și numărul mare de mesaje de încurajare și de apreciere primite de la voi. Vă mulțumesc enorm! Îmi doresc ca și în noul an să fiți alături de mine!

Anul 2018 mi-a mai îndeplinit o dorință. Mi-am dorit să fiu și în acest an școlar alături de prietenii mei/elevii mei și să-i las cu bine în clasa a V-a. Am reușit și sunt foarte fericită! Am un loc de muncă minunat și mă trezesc în fiecare zi cu drag. Abia aștept să-i văd pe copilași, să văd ce au mai făcut, ce au mai creat. Apropo, am primit o mulțime de îmbrățișări în acest an și simt că sunt cea mai iubită dintre pământeni, datorită lor. Pot să spun că mi-am făcut prieteni pe viață, prieteni frumoși, veseli și deștepți, pe care îi aștept la colindat în fiecare an, exact cum au făcut și în acest an. Mi-au bucurat sufletul enorm să-i văd venind la mine, la colindat. Am rămas fără cuvinte… Vă iubesc din suflet, prieteni dragi!

În anul 2018, am fost selectată să fac parte din mișcarea NIVEA #LikeYourself. Această campanie m-a ajutat să câștig în primul rând, mai multă încredere în propria persoană. Am învățat o mulțime de lucruri pe care le voi pune în practică în viitor. Sunt o norocoasă și am ajuns până în cea de-a treia etapă și cine știe… poate ajung și mai departe. Acest lucru îl voi afla în anul 2019. Mulțumesc pentru această oportunitate și vă mulțumesc vouă pentru toată susținerea! Sunteți extraordinari!

La sfârșit, doar câteva lucruri mai am să vă spun.

Dacă am greșit cuiva, îmi cer iertare!

Mulțumesc pentru tot, pentru familia mea minunată, pentru omul minunat de lângă mine, pentru cel mai bun prieten al meu și pentru toți cei dragi!

Vă doresc să aveți parte în noul an de sănătate, fericire, iubire și noroc! Iar anul 2019 să fie unul magic, unul în care dorințele voastre să prindă aripi. La mulți ani!

Cu drag,

Alexandra

2 gânduri despre „Rezumat 2018”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.