Beauty

VICHY MINERAL 89

De-a lungul timpului am mai testat diverse produse care aparțin brandului Vichy, produse premium pentru îngrijirea tenului și a corpului, produse de make up etc.

Ultimul produs testat este gelul-booster zilnic cu efect de fortifiere și reumplere – Vichy Mineral 89, care din punctul meu de vedere este produsul anului 2018.

Pot să spun că m-am îndrăgostit de acest produs, încă de la prima utilizare. Vichy Mineral 89 a intrat rapid în rutina mea zilnică de îngrijire a tenului. Probabil vă întrebați de ce? Ei bine, încă de la prima utilizare, tenul meu a devenit foarte neted la atingere. După o perioadă mai lungă de timp, după testarea acestui produs, am observat că tenul meu este mai luminos, mai strălucitor, mai hidratat și are un aspect mai sănătos. Tenul meu este sensibil și aveam mici rețineri la început în a folosi acest produs, însă Vichy Mineral 89 este un produs perfect pentru orice tip de piele. 

Denumirea acestui produs dezvăluie un prim secret despre ceea ce conține Vichy Mineral 89, respectiv, acest gel conține 89% apă termală mineralizantă Vichy cu acid hialuronic de origine naturală. Încă un aspect important al acestui produs, este faptul că nu conține alcool și parfum, sau alte substanțe care pot irita pielea.

Vichy Mineral 89 este un produs care poate fi folosit ca prim pas în rutina zilnică de îngrijire sau ca produs unic de îngrijire a tenului. Gelul creează un scut împotriva factorilor interni și externi negativi: poluare, frig, oboseală, stres. Astfel, pielea va deveni mai rezistentă, mai hidratată și tonifiată.

Aplicarea acestui produs se realizează dimineața sau seara și este foarte simplă, datorită pompiței. Se dozează 2 picături pe vârful degetelor, după care, pe tenul curat se tamponează cu mișcări ușoare, pentru a distribui produsul pe îngreaga față, după care masezi ușor. Produsul se absoarbe imediat, iar pielea devine rapid mai netedă.

p.s. Produsul se poate folosi și ca bază de machiaj.

Cu drag,

Alexandra

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.