Beauty

Gerovital Tratament Expert

Azi vreau să vă fac cunoștință cu noua gamă de produse pentru îngrijirea părului – Gerovital Tratament Expert.

În ultima perioadă de timp, părul meu a avut de suferit din cauza mai multor factori, care fac parte atât din mediul extern, cât și din mediul intern. Fiind o perioadă mai stresantă, părul meu a început să cadă mai mult ca de-obicei.

Trebuie să vă spun că Farmec pentru mine înseamnă tradiție. Această tradiție provine de la o altă generație din familie, adică bunica mea; de la bunica, la mama și de la mama, la mine. Mereu am avut încredere în produsele celor de la Farmec și niciodată nu m-au dezamăgit. Tocmai din acest motiv le folosesc cu mare drag și în ziua de azi, atât eu, cât și mama și bunica mea.

Am primit un colet de la Farmec, cu produse din această nouă gamă de produse. Coletul a conținut următoarele produse:

• șampon anticădere – Gerovital Tratament Expert;

• mască intensiv regenerantă cu petroleum – Gerovital Tratament Expert;

• loțiune cu petroleum – Gerovital Tratament Expert;

• keratină lichidă – Gerovital Tratament Expert.

Șamponul anticădere Gerovital Tratament Expert are numeroase beneficii și conține elemente esențiale, care contribuie la întărirea rădăcinii firului de păr, stimulând creșterea sănătoasă a acestuia.

2 dintre ingredientele care sunt la baza șamponului, respectiv Procapilul (stimulează creșterea părului) și Bio-Capigenul (întărește rădăcina părului) sunt extrem de eficiente.

Modul de utilizare este foarte simplu: se șamponează și masează scalpul timp de 2-3 minute, după care părul se limpezește.

Masca intensiv regenerantă cu petroleum Gerovital Tratament Expert reface firul de păr fragil și deteriorat, întărindu-l de la rădăcină până la vârf. Datorită acestui produs și a ingredientelor active, părul devine mai sănătos și mai puternic.

Ingredientele active ale aceste măști sunt: Petroleum, Keratină lichidă, Vitamina A și E, Pantenol (provitamina B5), Sepicap™MP și Croquat WKP.

Modul de utilizare: produsul se aplică după spălare, pe părul umed, pe toată lungimea lui și se masează ușor. Timp de 3-5 minute se lasă să acționeze, după care se clătește bine.

Loțiunea cu petroleum Gerovital Tratament Expert ajută părul degradat să-și recapete aspectul îngrijit și sănătos.

Soluție cu Petroleum de la Gerovital am mai folosit și am fost foarte mulțumită de beneficiile sale. Tocmai de aceea, vă recomand acest produs cu mare drag.

Ingredientele active ale acestei loțiuni sunt Petroleumul, vitamina A și vitamina E. Creșterea sănătoasă a părului este dată de Petroleum. Tot acest ingredient stimulează și circulația sanguină la nivelul scalpului.

Mod de utilizare: se aplică produsul atât pe scalp, cât și pe lungimea firului de păr, iar timp de 3-4 ore se lasă produsul pe păr, pentru ca acesta să-și facă treaba. După care, părul se spală cu un produs din aceeași gamă (de exemplu: șampon regenerant cu keratină Gerovital Tratament Expert). Loțiunea se folosește o dată sau de două ori pe săptămână, timp de 2-3 luni.

Keratina lichidă Gerovital Tratament Expert este un tratament care previne deteriorarea părului.

80% din structura firului de păr este formată din keratină, o proteină. Părul nostru este expus zi de zi la anumiți factori externi (raze UV, poluare, placa de păr etc.) care au un efect negativ asupra părului, adică diminuarea cantității de keratină. Din cauza acestui lucru, părul devine fragil, subțire și deteriorat. Keratina ajută părul să fie sănătos și rezistent.

Modul de utilizare: se rupe fiola, iar pentru acest pas se poate utiliza capacul de protecție din interiorul cutiei. Serul se aplică pe lungimea firului de păr, după ce acesta a fost spălat și puțin uscat cu un prosop. Se masează ușor, după care se usucă cu uscătorul de păr, căldura acestuia fiind benefică, deoarece aceasta asigură pătrunderea principiilor active în structura firului de păr. Se utilizează o fiolă la 2 zile, timp de 30 de zile. Dacă produsul este folosit periodic și în mod corect, efectele sunt garantate.

Important de reținut: acest produs nu se folosește în exces și nu necesită clătire după aplicare!

Am început să folosesc aceste produse încă din a doua zi, după primirea coletului, adică de aproximativ două săptămâni.

Am observat rezultate în aceste două săptămâni, în care am utilizat produsele. Părul meu nu mai cade la fel de mult, iar acest lucru nu poate decât să mă bucure. Trebuie să menționez că de când am primit aceste produse, nu am utilizat alte produse, ale altor branduri, ci doar produsele din gama Gerovital Tratament Expert.

Mă declar mulțumită de aceste produse, deja. Urmează să revin cu informații mai concrete, după utilizarea acestor produse timp de cel puțin 30 de zile.

Toate produsele de mai sus și alte produse atât din gama Gerovital Tratament Expert, cât și din alte game, le găsiți în diverse lanțuri de supermarket-uri, dar și pe site-ul http://www.farmec.ro

Update – 03.07.2019

Am revenit cu informații, după cum vă spuneam, dar puțin mai târziu, însă rezultatele nu s-au schimbat. Mă declar foarte mulțumită de aceste produse. Părul mea arată mai bine ca niciodată și trebuie să vă mărturisesc că și-a revenit, nu mai cade la fel de mult ca altădată. Am utilizat toate produsele, până la ultima picătură și voi recumpăra produsele, în momentul în care observ o schimbare legată de căderea părului. Vi le recomand cu mult drag! Veți observa diferența!

 

Cu drag,

Alexandra

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.