Words

Contează lucrurile cu adevărat importante

Salutare! Mi-a fost dor de voi, de blog-ul meu, de comunicarea aceasta din mediul online. Am fost prezentă pe pagina mea de Instagram @alexandra_pricop, acolo sunt puțin mai activă, dar mi-a fost așa dor să scriu…

Mă bucur mult că am revenit… și nu oricum, ci cu forțe proapete!

Am lipsit mult și știu acest lucru, însă am lipsit pentru mine. Am ales să fac puțină ordine în mintea mea și am considerat că am nevoie de o pauză, fie ea chiar de câteva luni. Cel mai important lucru pentru mine în acest an a fost să termin cu bine masterul (Relații Publice). Am reușit! Am reușit să termin mai bine decât mă așteptam, respectiv cu nota 10. Ieri am susținut lucrarea de disertație și am fost atât de fericită de rezultat, încât voiam să-mi strig bucuria cât mai tare. Mă bucur că am reușit să o fac și pe asta, cum s-ar spune!

Tot în acest timp, am citit mult, lucru pe care-l ador din adâncul sufletului, fiindcă mă relaxează foarte mult. Am avut nevoie de această relaxare, fiindcă a fost o perioadă plină și stresantă pentru mine.

Am mai și călătorit, dar pe perioade scurte, mai mult în weekend-uri. Am fost la Iași, Târgu Mureș, Oradea, Alba Iulia și la Beliș (jud. Cluj).

Trebuie să vă spun neapărat că am participat în 30 mai, la un eveniment care mi-a prins tare bine, respectiv World of Instagram – From Basics to Mastery. La eveniment au fost prezenți: Alexandra Crăciun, Francisc Sandor și Sandra Bendre. A fost o plăcere să fiu invitată la eveniment și mi-a plăcut enorm de mult. Sper să mai fie astfel de evenimente în Cluj, fiindcă sunt foarte interesante!

Și am terminat un capitol frumos… Trebuie să vă spun că a fost una dintre cele mai frumoase experiențe din viața mea. Am fost învățătoare timp de aproape 2 ani, la niște copilași minunați. Anul acesta au terminat clasa a IV-a și sunt mândră de ei. Abia aștept să văd cât de frumos vor crește și să văd rezultatele foarte bune pe care sunt sigură că le vor avea, fiindcă sunt niște copii tare muncitori.

La finalul anului școlar, în 11 iunie, am fost în excursie la Alba Iulia. A fost o excursie de neuitat! Am stat în microbuz, în spate, între copilași și ne-am jucat tot felul de joculețe (de ex. Fazan), am râs, am cântat împreună cu ei… A fost minunat!

A fost ultimul an de învățământ pentru mine, dar nu spun că nu voi mai face asta niciodată. Mi-a plăcut prea mult ceea ce am făcut și aș minți dacă aș spune că nu mai vreau să fiu vreodată învățătoare. Iubesc prea mult copiii…

De ce renunț la acest domeniu? Fiindcă nu am studii în domeniu, ci doar dragostea pentru copilași. Cred că de aceea, am reușit să fiu o învățătoare modestă, o bună ascultătoare și o prietenă, în primul rând. Studiile pe care le am sunt în alt domeniu: am studiat la nivel licență – Publicitate, iar acum la master – Relații Publice. Îmi place mult ce am studiat în acești 5 ani și ar fi păcat să nu dau o șansă acestui domeniu care m-a cucerit.

Voi fi mult mai activă în perioada următoare, fiindcă am multe de spus și trebuie să recuperez cumva timpul care a trecut.

Mulțumesc mult pentru înțelegere, mulțumesc că sunteți aici!

Cu drag,

Alexandra

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.