Words

Cod secret – 241

Azi este o zi specială pentru mine!

Vreau să împărtășesc cu voi de ce este o zi specială. Azi este ziua mea de naștere și împlinesc 24 de ani, dar sinceră să fiu, nu simt că aș avea acești ani. Oricum, pentru mine vârsta este doar o cifră. Eu mă simt chiar mai tânără de atât și mă simt o norocoasă pentru că am cea mai minunată familie de pe pământ.

Cu fiecare an ce trece, simt că acumulez mai multe informații, mă dezvolt din ce în ce mai mult ca persoană și descopăr o versiune din ce în ce mai bună a propriei persoane, lucru care nu poate decât să mă bucure. Sunt mulțumită de tot ceea ce am, de tot ceea ce sunt și cum sunt! Și trebuie să spun un mare Mulțumesc pentru acest lucru!

Încă un motiv pentru care azi, 4 iulie 2019, este o zi specială pentru mine este faptul că în această zi, blog-ul meu are un an de la apariție. Mă bucur mult că am luat hotărârea de a realiza acest blog, cu un an în urmă. Nu regret nici măcar o clipă această decizie, pentru că îmi place mult ceea ce fac, îmi place să scriu.

Vă mulțumesc mult că mi-ați fost alături în acest an! Sper să fiți în continuare alături de mine și în următorii ani! Sunteți minunați/minunate!

Cu drag,

Alexandra

5 gânduri despre „Cod secret – 241”

  1. Happy birthday to you…🎵🎶🎶🎶🎶🎤 happy birthday to You 🎶🎶🎶🎶🎶🎵🎵🎵 happy birthday dear Alexandra!🎵🎶🎶🎶 Happy birthday to You🎶🎶🎶🎶🎶🎵🎁🎁🎀🎇🎆🎀🎀🎀🎊🎂🎉🎈🎉🎉🎉🎊🎊

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.