Words

O zi specială, 30 iulie 2019

A trecut deja o lună de la aceea zi specială. Probabil vă întrebați de ce 30 Iulie 2019 este o zi specială pentru mine… sau poate știți deja de pe Instagram.

Ei bine, în 30 Iulie am avut parte de o zi cu adevărat magică.

Să recapitulăm, 30 Iulie 2017, un el și o ea se întâlnesc față în față pentru a doua oară, nu oriunde, ci în aeroport. Ea, emoționată, aranjată cu bucle diafane de culoare roz deschis, îl așteaptă pe el, care trebuie să sosească, din clipă în clipă. El, vizibil emoționat, pășește ușor din aeroport, spre ieșire. O caută din priviri pe ea… iar ea pe el. Gata! S-au găsit! Emoționați și ușori stângaci, amândoi și-au zâmbit, s-au luat în brațe și au plecat spre locul în care el a fost cazat pentru câteva zile, teoretic, practic a fost altfel (detalii, detalii).

Seara, după 48 de ore în care el nu a pus geană pe geană, ea, plină de energie a avut o idee (idei pe care le are foarte des… uneori bune, alteori… nu comentez). Dar ce idee a avut…

„- Hai, te rog, să mergem pe jos… până acasă! a spus ea entuziasmată”, trebuia să o conducă, doar el a fost (și este) un gentleman.

Nu prea încântat de idee pentru că știa cât drum are de mers, fiind și obosit după atâtea ore de nesomn… totuși el a spus da până la urmă și a condus-o pe jos până acasă, pentru că mai voia să petreacă timp cu ea. Și ce drum luuung a fost… Două săptămâni de zile, el a avut bășici în tălpi, pentru că a fost încălțat cu o pereche de teniși noi, impecabili. Acum v-ați prins ce idei bune are ea uneori?! Mda.

În fine, viața le-a făcut bucuria să îi aducă împreună. Au trecut prin multe lucruri împreună, prin multe peripeții, au râs, au plâns, au fost alături unul de celălat în cei doi ani de zile petrecuți împreună. Au fost nedespărțiți și așa vor rămâne!

Același el, a luat o hotărâre în 30 Iulie 2019, adică după 2 ani de zile, în care el și ea au pășit pe același drum. El a venit acasă de la muncă cu un buchet de trandafiri roșii, minunați. Ea s-a bucurat (se bucură mereu când primește flori, fiindcă adoră florile). După aceea, ea a adus o cutie, în care se afla cadoul aniversar pentru el. El, foarte grăbit și curios, a deschis cadoul și a fost bucuros să vadă minunatul cadou.

După care, el a luat-o în brațe pe ea, i-a șoptit vorbe frumoase, și la un moment dat, el s-a pus în genunchi (ea a început să tremure din toate încheieturile și să plângă) și a spus „Vrei să fii soția mea?”. Emoționată până la lacrimi, ea a spus „DA”.

Și după aceea, apare tatăl fetei, emoționat și el, fiindcă a luat parte la întreaga acțiune, și aduce un tort aniversar făcut de el – „SURPRIZĂ!”. Mama fetei, emoționată, cu lacrimi în ochi, i-a felicitat pe cei doi tineri.

După o săptămână sau două, a avut loc și petrecerea de logodnă, care a fost tot în familie.

Și vor trăi fericiți, până la adânci bătrâneți!

Personajele: ea – Alexandra (eu), el – logodnicul meu, tatăl fetei – tatăl meu, mama fetei – mama mea.

Care este povestea voastră? Aștept cu nerăbdare răspunsurile voastre, în comentarii.

Cu drag,

Alexandra

1 gând despre „O zi specială, 30 iulie 2019”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.