Words

Rezumatul anului 2019

Anul 2020 bate la ușă, dar înainte de a-l primi așa cum se cuvinte, aș vrea să scriu câteva gânduri, lecții, amintiri din anul 2019.

În ultimii 3-4 ani, am tot făcut un astfel de rezumat, pentru că anii vor trece, dar rândurile scrise vor rămâne. Astfel, eu voi reciti cândva cele scrise și voi observa modul în care m-am dezvoltat de-a lungul anilor. Eu zic că este un exercițiu bun și chiar vi-l recomand și vouă. E nevoie doar de un pix, o foaie și o oră pentru tine.

Conștientizez cu fiecare an ce trece că familia este extrem de importantă. O familie unită face multe lucruri frumoase și Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că am parte de o familie unită, o familie minunată! Mă bucur enorm de mult că am o familie care mă susține în tot ceea ce fac, lucru care m-a ajutat mult de-a lungul timpului, pentru că am avut momente în care eram nesigură de drumul ales, dar ei mi-au dat sfaturi înțelepte și m-au susținut până la capăt. Datorită familiei mele, eu sunt omul de astăzi. Datorită lor, am învățat să mă bucur de fiecare lucru cât de mic, chiar și de un apus de soare într-o zi caldă de vară sau de o păpădie frumoasă, crescută la o margine de drum. Mulțumesc mult pentru tot! Mulțumesc pentru ceea ce faceți pentru mine! Vă iubesc!

În 30.07.2019 am răspuns „Da, da pentru totdeauna!” la întrebarea „Vrei să fii soția mea?”.  A fost cea mai frumoasă zi din viața mea! Am plâns de emoție și tremuram din toate încheieturile, dar a fost un moment tare frumos. Îți mulțumesc mult că ești alături de mine, mă susții mereu și mă bucuri cu vorbe frumoase în fiecare zi! Să ne găsească anul 2020 sănătoși, pentru că la început de toamnă vom spune amândoi „DA”. Te iubesc mult de tot, omul meu frumos și drag!

Tot în acest an, am stabilit cele mai importante lucruri pentru nunta noastră, care va avea loc în vara anului 2021. Am întâlnit oameni minunați, oameni dedicați și oameni extrem de talentați, care vor fi parte din povestea noastră.

Louie mi-a dovedit și în acest an că este un prieten adevărat, un frate, un îngeraș de cățel. Pe cuvântul meu că eu nu am văzut un cățel mai cuminte decât Louie. Este extraordinar! Un singur lucru nu face, nu vorbește. În rest, are exact comportamentul unui copilaș. E răsfățatul familiei și îl iubim enorm de mult! Îți mulțumesc că ești un Pricop, suflețel mic și drag!

Am terminat cu 10 lucrarea de disertație și sunt fericită că am ales să studiez la nivel master Relațiile Publice. Mi-a prins bine ceea ce am studiat! Nu credeam că voi face și master, însă mi-am pus ambiția la încercare și nu regret absolut deloc. Chiar trecusem acum vreo două săptămâni pe lângă FSPAC și am spus că îmi e dor de această facultate, îmi e dor de oamenii de acolo, îmi e dor de tot ceea ce înseamnă FSPAC. Mi-a făcut plăcere să fiu studentă la această facultate și dacă ar fi să aleg o altă facultate pe care să o urmez, aș alege tot Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din Cluj-Napoca. Mulțumesc mult, FSPAC!

În acest an am învățat multe lucruri. Am învățat să râd mai mult, să zâmbesc mai mult și să mă bucur de fiecare zi, pentru că fiecare zi e unică, fiecare clipă este unică. Este important să știm să prețuim fiecare clipă și să ne bucurăm de ea! Mulțumesc pentru fiecare învățătură!

Simt că mă dezvolt cu fiecare an ce trece, iar acest lucru mă bucură enorm de mult, pentru că acumulez din ce în ce mai multe informații, observ și învăț mai multe lucruri, pe zi ce trece. Până la urmă, există o vorbă „dacă ești atent, poți învăța câte ceva nou în fiecare zi”.

Am cunoscut mulți oameni frumoși în 2019, de la care am avut ce învăța. Vă mulțumesc!

Am primit lecții de viață anul acesta. De-obicei când avem o problemă, noi, oamenii, credem că avem cea mai gravă problemă. Însă, în momentul în care ajungem să ne izbim de realitate și vedem oameni care au cu adevărat probleme mult mai grave decât propria problemă pe care noi o credeam ca fiind cea mai gravă, atunci realizăm anumite lucruri, care ne schimbă pe noi ca oameni și ne schimbă modul de gândire. Mulțumesc pentru această lecție! Am avut multe de învățat din ea!

Anul acesta i-am lăsat pe șoriceii mei în clasa a V-a. M-au bucurat mult anul acesta de Crăciun! Câțiva dintre foștii mei elevi au venit la colindat. M-am bucurat mult să-i revăd! Au crescut mari și frumoși! Mi-a plăcut să fiu învățătoare pentru 1 an și 8 luni și i-am adorat pe copilașii mei. O să-mi fie tare dor de ei! Sper să vină să mă colinde în fiecare an, exact ca anul trecut și anul acesta. Vă mulțumesc, dragi copilași! Am avut parte de o experiență unică și extrem de frumoasă! Nu voi uita ultima excursie, cea de la Alba Iulia. Ce am mai cântat acolo cu voi, în spatele microbuzului…

În anul 2019 am avut parte de cel mai frumos Crăciun! Am luat daruri pentru toți cei dragi și le-am oferit cu mare bucurie. Momentul desfacerii cadourilor a fost frumos și foarte amuzant. Ce bine e să petreci Crăciunul în familie! Cel mai bine! Mulțumesc pentru cel mai frumos Crăciun!

Și în acest an am vizitat locuri minunate, din țara noastră. Iubesc să călătoresc și aș merge într-o excursie în fiecare zi, dacă aș putea. Una dintre vacanțele mele preferate din acest an a fost cea din iarnă, când am fost la Brașov, și am fost prin munții Bucegi în drumeție (pe la Peștera Ialomiței) și excursia cu familia din vară, de la Maramureș, când am mers în drumeție până la Cascada Cailor și înapoi, cu tot cu Louie. A fost minunat! Mulțumesc pentru amintiri de neuitat!

Mă bucur mult că m-am dezvoltat și pe partea cu Instagram-ul. Mi-am dorit mult acest lucru și îmi doresc să evoluez tot mai mult. Sunt foarte abițioasă și trebuie să recunosc că orice mi-am dorit până în acest moment, am obținut. Am avut foarte multe colaborări în acest an, cu diverse branduri și sunt extrem de fericită datorită acestui lucru. Le mulțumesc tututor colaboratorilor!

Aș fi vrut să spun că în anul 2019 nu am pierdut nimic, însă din păcate am pierdut, am pierdut o persoană dragă… Mi-aș fi dorit ca lucrurile să fie cu totul altfel!

Pe final de an, dacă am greșit cuiva, îmi cer iertare!

Cum va fi anul 2020? Nu știu, nu am idee! Până la urmă, nici ziua de mâine nu știu ce-mi poate aduce. Sănătate îmi doresc de la noul an, pentru mine și pentru cei dragi mie. Atât! Dacă am sănătate, atât eu cât și cei dragi, cu siguranță noul an va fi excelent.

Vă mulțumesc vouă, oameni frumoși! Vă mulțumesc că sunteți aici! Vă mulțumesc că mă susțineți! Vă mulțumesc că îmi citiți rândurile scrise! Vă mulțumesc că îmi apreciați munca! Vă mulțumesc pentru tot! Sunteți minunate/minunați!

Oameni frumoși, vă doresc să aveți parte de sănătate în noul an care vine, pentru că este cea mai importantă! Să fiți veseli și să vă bucurați de fiecare zi, pentru că fiecare zi este un dar prețios!

La mulți ani! Să ne auzim cu bine în anul 2020!

Cu drag,

Alexandra

4 gânduri despre „Rezumatul anului 2019”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.