Lifestyle

Agendă de nuntă online – Weddplanner

De mică visam la momentul în care voi fi mireasă. Primul pas a avut loc în 30 iulie 2017, fiindcă am știut din prima zi că el este alesul. Al doilea pas important a fost în 30 iulie 2019, când am fost cerută de soție. Anul acesta urmează cununia, iar în anul 2021, într-o frumoasă zi de vară, va avea loc și nunta.

După ce am fost cerută de soție, am început să scriu pe un carnețel câteva lucruri importante care trebuie rezolvate cât mai repede, precum rezervarea unei locații pentru nuntă, găsirea fotografului și videografului potrivit și altele. Însă la un moment dat m-am blocat și am simțit nevoia unui ajutor, pentru că nu știam cum să prioritez lucrurile.

Și așa am descoperit agenda de nuntă online – Weddplanner, care are rolul de a mă îndruma cu toți pașii pe care trebuie să îi fac, astfel încât nunta să fie exact așa cum o visez.

 

Pe Weddplanner găsești idei, sfaturi de organizare, informații și multe altele, precum: wedding board, listă furnizori, step by step checklist (pentru a fi la zi cu toate pregătirile), configurator mese 2D, taskuri, listă de invitați, dar și un tool special care te ajută să ai grijă de cheltuielile cu nunta.

Wedding board

Pentru a completa wedding board-ul, trebuie să răspunzi la câteva întrebări. Astfel, ai pus la punct un plan, în care ai bifat deja câteva lucruri esențiale pentru ziua cea mare. Poți să alegi tema nunții, tipul de rochie pentru care optezi și chiar modelul de coafură pe care-l dorești în ziua nunții.

Listă furnizori

Lista de furnizori are un rol important, pentru că aici poți să salvezi datele de contact ale acestora. Astfel, în cazul în care vrei să discuți cu unul dintre furnizori, nu mai ești nevoită să cauți numărul de telefon în „dosarul de contracte”, ci doar să intri pe www.wedd-planner.com. De asemenea, ai un checklist de furnizori, unde poți să bifezi ceea ce ai punctat deja.

Step by Step Checklist

Step by Step Checklist-ul este împărțit în mai multe faze. La început există câteva sarcini care trebuie îndeplinite imediat după logodnă. După care, ai împărțite diferite sarcini pe mai multe perioade de timp (cu 12 luni înainte de nuntă, cu 8-10 luni înainte de nuntă, cu 6-8 luni înainte de nuntă etc.). În funcție de sarcinile îndeplinite, ai și un procent care-ți arată progresul nunții.

Configurator mese 2D

Unul dintre tool-urile mele preferate este configuratorul de mese 2D. Ar fi fost destul de complicat să desenez o schiță întreagă cu toate mesele care vor fi, plus numele fiecărui invitat. Ei bine, acest configurator chiar o să-mi facă munca mai ușoară. Momentan doar am testat tool-ul, fiindcă e puțin cam devreme să mă ocup de acest aspect, însă chiar este extrem de util. Poți să-ți faci o schiță cu toate mesele din locația aleasă și poți să notezi numele invitaților.

Taskuri

Pentru fiecare din categoriile locație & decor, ceremonie, muzică & foto-video, tort & dulciuri, rochie & accesorii, hair & makeup poți adăuga diferite task-uri. Astfel, cele mai importante lucruri pe care le ai de făcut, le poți nota aici.

Listă invitați

Oare câte liste de invitați am făcut până în prezent? Nici eu nu mai știu. Pe platformă este foarte ușor să adaugi invitați, să selectezi meniul pentru ei (meniu normal/vegan) și odată ce ai aflat un răspuns de la invitatul trecut pe listă, poți să selectezi dacă aceștia au acceptat sau nu să participe la fericitul eveniment.

Buget nuntă

Evidența cheltuielilor se poate ține cu ajutorul acestui tool. Poți să notezi avansul pe care l-ai dat pentru un anumit serviciu, dar și restul de plată. La final, vei afla costul total al nunții, total avans și total rest de plată.

Există și o agendă unde poți nota idei și poți adăuga fotografii și clipuri video pentru locație & decor, ceremonie, muzică & foto-video, tort & dulciuri, rochie & accesorii, hair & makeup. În plus, primești sfaturi pentru fiecare categorie numită mai sus, astfel ai câte un punct de plecare pentru orice detaliu legat de nuntă.

Avantaje Weddplanner

» poți accesa platforma oriunde și oricând;
» ești la zi cu pregătirile pentru nuntă, deci poți uita de stres și de griji;
» organizarea nunții va fi distractivă;
» având în vedere că aștepți cu nerăbdare să treacă timpul și să vină una dintre cele mai speciale zile din viața ta, poți afla numărul total de zile rămase până la eveniment;
» ai toate informațiile pe care trebuie să le știi legate de nuntă într-un singur loc (de exemplu – documentele necesare pentru cununia civilă), deci câștigi timp;
» poți ține ușor evidența cheltuielilor;
» pentru a te bucura toată viața de acest eveniment și de emoția organizării propriei nunți, poți printa tot ceea ce ai notat în agenda de nuntă online.

Am și o veste bună. Timp de 7 zile poți încerca gratuit platforma, pentru a te obișnui cu toate tool-urile existente pe Weddplanner.

Ce părere ți-ai făcut despre Weddplanner – agenda de nuntă online?

Cu drag,
Alexandra

28 de gânduri despre „Agendă de nuntă online – Weddplanner”

  1. Eu sunt organizator de nunti in timpul liber, cu acte in regula. Ajuta mult planificarile online, dar e bine sa ai si o agenda fizica in care sa treci cele mai importante detalii. Eu o recomand pe cea de la @planitromania (contul de insta) care vine foarte bine structurata!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.