Beauty

Kit pentru #StauAcasa

Stăm acasă în această perioadă, deci teoretic avem mai mult timp la dispoziție pentru a avea grijă de noi și de sufletul nostru. Avem timp de acele clipe de răsfăț care ne fac viața mai frumoasă, nu-i așa?

Trebuie să avem grijă de noi și de imaginea noastră chiar și în această perioadă, deși stăm mai mult în casă. Prin această îngrijire îți arăți de fapt respectul față de propria persoană, plus că îți vei oferi un plus de încredere.

Pentru a avea parte de o îngrijire corespunzătoare, avem nevoie de anumite produse, iar cei de la Farmec s-au gândit că aceste produse importante merită să fie într-un kit. Și nu orice kit… Kitul pentru #StauAcasa.

Acest simpatic kit conține următoarele produse, pe care sunt foarte bucuroasă că am avut ocazia să le testez, unele acum, altele le-am testat de-a lungul timpului:

» Crema de corp pentru piele uscată

Hidratare! Întotdeauna corpul nostru are nevoie de hidratare. Această cremă de corp, vine dotată cu o pompiță, astfel se poate aplica foarte ușor pe piele. Se poate utiliza zi de zi, atât dimineața, cât și seara, iar pielea se va bucura de o hidratare intensă și va rămâne foarte catifelată.

» Crema pentru mâini și unghii

Și dacă tot am adus în discuție importanța hidratării pielii, ei bine, și mâinile noastre au nevoie de hidratare. În această perioadă, mai mult ca oricând, trebuie să folosim creme pentru mâini, fiindcă ne spălăm foarte des, iar pielea mâinilor devine uscată.

Această cremă am mai folosit-o și în trecut și mereu m-am declarat mulțumită de ea. Pe lângă faptul că hrănește pielea, crema protejează și unghiile împotriva exfolierii.

» Crema depilatoare pentru piele delicată

Foarte ușor de folosit, crema depilatoare reprezintă o metodă ușoară de a scăpa de părul nedorit, fără pic de durere. Datorită faptului că este îmbogățită cu extract de vanilie, crema hrănește, protejează, calmează pielea și bineînțeles, o lasă foarte catifelată.

Având în vedere că saloanele de înfrumusețare sunt închise, acestă cremă reprezintă o soluție rapidă și extrem de ieftină, pentru a ne bucura mereu de o piele fină.

» Gel de duș cremă Full of Love

Cu un miros delicat de bujor, acest gel de duș este perfect pentru o clipă de răsfăț. Pielea rămâne netedă după utilizare și are un parfum plăcut. Am mai folosit acest gel de duș în trecut și îl recumpăr ori de câte ori am ocazia, pentru că îl ador.

» Apă micelară cu Cărbune și Acid Hialuronic

Această apă micelară este un produs nou pentru mine și recunosc că m-a cucerit deja. Îndepărtează foarte ușor machiajul și impuritățile, într-o manieră delicată. Printre ingredientele active se numără cărbunele activ, care are capacitatea de a purifica și detoxifia pielea și acidul hialuronic, căruia îi știm foarte bine efectele pozitive, atunci când vine vorba de hidratarea pielii.

» Gel pentru Igienizarea Mâinilor cu Alcool 70%

Și nu în ultimul rând, un produs care nu trebuie să ne lipsească din geantă în următoarea perioadă este gelul pentru igienizarea mâinilor. Deși restricțiile impuse de pandemia coronavirus vor fi mai relaxate în timp, virusul acesta nu va dispărea miraculos. El va exista, iar atenția noastră pentru igienă va trebui să rămână la fel de atentă, ca și în aceste zile.

Farmec a reușit să vină în ajutorul nostru cu acest gel (150 ml), cu un conținut de 70% alcool izopropilic, pentru a ne bucura oricând de mâini curate, atunci când nu avem la dispoziție apă și săpun. Având dimenisuni mici, flaconul cu gel se poate pune în orice geantă, indiferent de dimensiunea acesteia. De asemenea, țin să precizez că prețul acestui gel este foarte accesibil.

Ce produs de la Farmec/Gerovital ai mai adăuga în Kitul pentru #StauAcasa?

Cu drag,
Alexandra

29 de gânduri despre „Kit pentru #StauAcasa”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.