Beauty

Îngrijirea tenului cu produsele Naobay (partea a doua)

Zilele trecute mi-am exprimat părerea cu privire la gama de produse Naobay de la Biocart și v-am povestit despre patru produse care m-au cucerit (poți citi prima parte a acestui articol aici). Lista produselor Naobay continuă, așadar, vă prezint astăzi încă trei produse foarte bune, pe care le-am adăugat de curând în rutina de îngrijire a tenului.

O să încep să vă povestesc despre produsul care nu ar trebui să lipsească din rutina de îngrijire a unei femei. Este vorba despre apa micelară.

Dragile mele, apa micelară are numeroase beneficii, pe care probabil le știți deja. Extrem de practică și simplă de utilizat, apa micelară reprezintă unul dintre cele mai simple produse pentru îngrijirea și curățarea tenului.

Apa micelară iluminatoare Detox este o soluție folosită pentru îndepărtarea machiajului și pregătirea tenului pentru hidratare. Este potrivită pentru toate tipurile de ten și are peste 98% ingrediente de origine naturală. Aceasta curăță delicat pielea și poate fi utilizată cu succes ca demachiant.

Ingredientele active ale acestei ape micelare, au grijă ca produsul să fie extrem de eficient. Acestea sunt:
» lămâia – are capacitatea de a ține sub control nivelul de sebum și desigur, luciul;
» salvia – rehitratează;
» zmeura – protejează bine pielea împotriva poluării;
» aloe vera – are efect calmant;
» ceaiul verde – are putere antioxidantă.

Loțiunea tonică are și ea un rol important în rutina de îngrijire. Principalul rol pe care îl are este acela de a echilibra pH-ul pielii. De asemenea, tonerul are capacitatea de a înlătura urmele de machiaj și toate impuritățile. Există și o regulă simplă: mai întâi tenul se demachiază, după care aplicăm loțiunea tonică și abia apoi hidratăm tenul.

Loțiunea tonică energizantă Detox revitalizează pielea, o echilibrează după curățare și poate fixa machiajul. Aceasta este potrivită pentru toate tipurile de ten și este recomandată în special pentru pielea deshidratată, lipsită de luminozitate.

Cu peste 98% ingrediente naturale, loțiunea tonică energizantă are ca ingrediente active:
» afinele și mărul – au rol antioxidant;
» aloe vera – are efect calmant;
» acidul hialuronic – îmbunătățește fermitatea pielii.

Serurile fac minuni pentru ten, iar tocmai de aceea nu trebuie să lipseacă din rutina de îngrijire. Ce este un ser? Un elixir al tinereții și stării de bine, eu așa l-aș descrie. Serul este un produs cosmetic destinat îngrijirii tenului. Acesta se aplică înainte de hidratarea tenului, după curățare. Astfel, pielea se va bucura din plin de ingredientele existente în ser.

Serul revitalizant Detox are peste 98% ingrediente naturale și este potrivit pentru toate tipurile de ten. Acesta are textură plăcută de gel și va fi o adevărată bucurie pentru pielea deshidrată. Produsul intră rapid în piele, fără a exista senzația de lipire sau fără a lăsa pielea grasă.

Ingredientele active ale acestui ser sunt:
» algele marine – au grijă să ofere un efect instant de lifting;
» extractul de violete – are capacitatea de a oferi o microcirculație mai bună;
» acidul hialuronic – reține apa în țesături.

Voi lăsa aici o fotografie cu colecția produselor Naobay pentru îngrijirea tenului, de care mă bucur în fiecare zi, pentru că sunt niște produse de calitate, care oferă rezultate. Le recomand cu drag pe toate!

Care dintre produsele Naobay ți-a atras atenția în mod special?

Cu drag,
Alexandra

30 de gânduri despre „Îngrijirea tenului cu produsele Naobay (partea a doua)”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.