Lifestyle

Importanța igienei orale

Pot spune că de mică am avut o oarecare obsesie cu privire la igiena dentară, iar acest lucru îl consider important pentru fiecare persoană. Poate că această obsesie, după cum am numit-o, a devenit mult mai puternică în momentul în care mi-am pus aparat dentar, iar timp de șase ani acesta mi-a fost cel mai bun prieten.

Igiena dentară corectă și mersul la stomatolog cu regularitate au grijă ca dinții să fie sănătoși și frumoși, iar zâmbetul să fie strălucitor.

De cel puțin două ori pe zi, dimineața și seara, am grijă ca dinții mei să fie curați. Se întâmplă uneori, să mă spăl pe dinți chiar după fiecare masă, mai ales dacă am posibilitatea acestui lucru (de exemplu, dacă muncesc de acasă).

În general, fac cumpărături online. Nu îmi place să pierd timpul în magazine, pentru că am destul de puțin timp liber. Produsele din categoria drogherie, dar și mare parte din produsele de beauty le achiziționez de pe Notino. Aceștia au prețuri bune, iar produsele vin bine ambalate, astfel încât ajung în siguranță la mine acasă.

Produsele pe care le folosesc pentru o igienă dentară completă

Periuța de dinți

Îmi plac mult periuțele de dinți electrice de la Oral B, iar înainte de achiziționarea unei periuțe electrice, foloseam periuțele clasice, dar tot de la Oral B. Sunt de calitate, deci sunt foarte bune! Apropo, să știți că găsiți o gamă largă de periuțe de dinți electrice pe Notino, chiar și de la acest brand.

Pe lângă această periuță de dinți electrică pe care o folosesc, există câteva produse pe care le cumpăr și le recumpăr de fiecare dată. Acestea sunt: pasta de dinți, apa de gură, dar și ața dentară. Aș putea spune că aceste produse sunt cele esențiale pentru o igienă orală completă.

Pasta de dinți

Cred că fiecare persoană are o pastă de dinți preferată, nu-i așa? A mea este pasta de dinți Lacalut, pentru că din păcate am gingiile sensibile, iar Lacalut Aktiv are grijă ca gingiile mele să fie sănătoase.

Aceasta are câteva caracteristici pe care eu mereu le caut atunci când aleg pasta de dinți potrivită pentru mine, respectiv: previne sângerarea și retragerea gingiilor.

Pentru eficiența de care dă dovadă, prețul pastei de dinți Lacalut Aktiv este foarte bun pe Notino. O recomand cu tot dragul, dacă aveți probleme cu gingiile! O să vedeți rezultatele după câteva utilizări!

Apa de gură

Nimic nu se compară cu apa de gură Listerine Total Care Zero. Deși inițial am crezut că e puțin ciudată aroma Smooth Mint, m-am obișnuit repede cu ea. Această apă de gură are grijă ca respirația să fie mereu proaspătă, combate formarea cariilor și distruge toate bacteriile. Desigur, are grijă și de gingii, astfel încât să fie mereu sănătoase.

Ața dentară

Este extrem de utilă pentru îngrijirea interdentară, deoarece periuța de dinți nu ajunge mereu peste tot pe unde ne-am dori noi. Astfel, ața dentară pe lângă faptul că îndepărtează resturile alimentare, elimină și placa bacteriană aflată sub linia gingiei, protejând-o totodată.

Tu ce produse folosești pentru igiena orală?

Ai grijă de dinții tăi și nu uita să zâmbești!

Cu drag,
Alexandra

26 de gânduri despre „Importanța igienei orale”

  1. Eu am paste de dinti pe care le folosesc in paralel, apa de gura nu imi lipseste, Listerine e si preferata mea, periuta de dinti electrica imi face treaba mai usoara si mai rapida.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.