Beauty

Foreo UFO Mini

Relația mea cu Foreo a început în urmă cu doi ani, atunci când am achiziționat primul dispozitiv Luna Play Plus. Astfel, de doi ani, mă bucur zilnic de câte o clipă de răsfăț pentru a avea parte de un ten frumos.

De curând, am mai adăugat un dispozitiv în rutina mea. Este vorba de dispozitivul Foreo UFO Mini, care pentru început credeam că este un dispozitiv rupt din filmele SF, datorită design-ului neobișnuit (în sensul bun al cuvântului). După prima utilizare, pot spune că m-a cucerit, tenul meu simțindu-se ca după un tratament realizat de profesioniști.

Ce este Foreo UFO Mini?
Aș prefera să lămurim acest aspect încă de la început, pentru că, pe scurt, Foreo UFO Mini este o minune. Descris în mai multe cuvinte, Foreo UFO Mini este un dispozitiv de smart masking.

Poate că timpul nu este cel mai bun prieten al multora dintre noi și nu reușim să ajungem întotdeauna la un tratament bine meritat, însă acest dispozitiv vă poate oferi un tratament facial relaxant și inteligent, oriunde și oricând, în 90 de secunde.

Dispozitivul portabil Foreo UFO Mini vă oferă un tratament termic prin lumina LED (roșie – tratament antiîmbătrânire, albastră – tratament antiacnee sau verde – tratament pentru îmbunătățirea strălucirii, în funcție de programul ales). Tehnologia UFO Mini, alături de pulsațiile T-Sonic au grijă ca tratamentul aplicat să intre rapid în piele, pentru a obține un ten hidratat și prospăt, în cel mai scurt timp. De asemenea, aceste pulsații vă ajută să aveți parte de un masaj facial, transformând locația în care vă aflați, într-un mic și cochet SPA.

Termoterapia (efectul de încălzire) de care dispune acest dispozitiv, ajută la deschiderea porilor, pentru o pătrundere mai ușoară a produsului în piele. Un alt rol pe care îl are acest efect termic este faptul că sporește circulația sangvină.

Ceea ce îmi place foarte mult la acest dispozitiv este că se poate reîncărca prin USB, este 100% impermeabil, iar fiecare tratament ales, dintre cele trei, are numeroase beneficii pentru ten. Desigur, rezultatele nu vor întârzia să apară, după o utilizare regulată!

Dispozitivul Foreo UFO Mini se folosește alături de măștile de față de la Foreo. Eu momentan am încercat măștile Make My Day și Call It A Night.

Make My Day

Dacă doriți să vă bucurați de o piele strălucitoare pe durata întregii zile, atunci masca activată prin UFO – Make My Day este tot ceea ce aveți nevoie. Aceasta include acid hialuronic și alge roșii.

După utilizare, tenul este hidratat în profunzime, strălucitor și are și un scut împotriva poluării. Prețul acestor măști este unul accesibil și le puteți găsi la pachet de 7 bucăți.

Call It A Night

Această mască are grijă să ofere tenului o reîmprospătare peste noapte. Ingredientele care au grijă să revitalizeze tenul și să-l hrănească sunt: ginseng și uleiul de măsline.

La fel ca măștile Make My Day, le puteți găsi la pachet de 7 bucăți, prețul fiind mult mai avantajos decât prețul unui tratament la salon / clinică.

Cum se utilizează dispozitivul Foreo UFO Mini?
Există câțiva pași care trebuie respectați, atunci când utilizați acest dispozitiv:

» Primul lucru pe care trebuie să-l faceți după achiziționare, este să vă descărcați aplicația FOREO.
» După ce ați instalat aplicația și v-ați făcut cont, urmează să vă asociați dispozitivul, cu aplicația. După scanarea codului de bare de pe mască, tratamentul se va sincroniza cu aplicația, iar utilizarea dispozitivului se poate realiza direct de pe telefon.
» Pentru a începe utilizarea dispozitivului, trebuie să înlăturați inelul de fixare de pe dispozitiv, să puneți masca și după, să puneți înapoi inelul de fixare. Atenție! Inelul trebuie să fie fixat în poziția corespunzătoare.
» Dispozitivul este gata de utilizare, după ce setați programul dorit din aplicație.
» Cu mișcări circulare, dispozitivul se utilizează pe ten, până când acesta se oprește.
» După oprirea dispozitivului, masca se aruncă, iar Foreo UFO Mini se clătește cu puțină apă.

Puteți urmări și clipul video pe care l-am realizat, despre modul de utilizare al acestui dispozitiv.

Tu ai încercat până acum un dispozitiv Foreo? Care este acel dispozitiv și ce îți place cel mai mult la el?

Cu drag,
Alexandra

17 gânduri despre „Foreo UFO Mini”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.