Beauty

Set Trio body Santal VS Set Trio body Turmeric (Ayumi)

Curioasă din fire, am luat decizia să încerc produsele Ayumi, produse despre care am tot auzit multe lucruri bune în ultima perioadă. Produsele Ayumi sunt realizate în UK și sunt inspirate din tradiții străvechi. Sunt produse care respectă în totalitate principiile vegane și nu s-au realizat testări pe animale.
Le puteți găsi și voi pe site-ul Biocart.

Am ales să încerc două game, pentru a putea realiza o comparație. Astfel, am ales Gama cu Lemn de Santal și Gama cu Turmeric, ambele game conținând produse potrivite pentru îngrijirea corpului (gel de duș, exfoliant pentru corp și loțiune de corp).

Set Trio body Santal

Acest set este bogat în antioxidanți, care au grijă să realizeze un scut de protecție împotriva poluării. De asemenea, conține uleiuri esențiale, pentru oferirea clipelor de răsfăț necesare după o zi de muncă.

Gelul de duș cu Lemn de Santal și Ylang Ylang are ca ingrediente active iasomie, scorțișoară, piper negru și ghimbir. Acesta curăță în profunzime corpul și îi oferă un parfum delicat. Jojoba împreună cu uleiurile esențiale au grijă ca până și cea mai sensibilă piele să fie pe deplin răsfățată.

Exfoliantul pentru corp cu Lemn de Santal și Ylang Ylang reușește să curețe delicat pielea și să o exfolieze. Conține pulbere de sâmburi de măsline foarte fin măcinați, pentru a curăța pielea, fără a îndepărta uleiurile naturale ale pielii. Ingredientele active (piper negru, iasomie, scorțișoară și ghimbir) transformă produsul într-un mic răsfăț sub duș.

Loțiunea de corp cu Lemn de Santal și Ylang Ylang are grijă ca pielea ta să fie mângăiată și răsfățată cu parfum delicat. Uleiurile esențiale (ylang ylang, patchouli, lavandă, jojoba, babassu și lemn de santal) existente în această loțiune de corp, reușesc să-ți ofere o clipă perfectă de relaxare.

Set Trio body Turmeric

Și setul cu turmeric conține antioxidanți pentru a te proteja de radicalii liberi, oferindu-ți clipe de relaxare, datorită uleiurilor aromatice prezente în ingredientele produselor.

Gelul de duș cu Turmeric & Ulei de Argan curăță foarte bine pielea și este potrivit în special persoanelor care au pielea uscată și deshidratată. Acest gel de duș reușește să mențină bariera naturală a pH-ului pielii, pentru a vă putea bucura de o piele îngrijită și extrem de catifelată. Este un adevărat răsfăț pentru corp!

Exfoliantul pentru corp cu Turmeric & Bergamota are grijă să elimine celulele moarte ale pielii, într-un mod delicat, fără să agreseze pielea. Printre ingredientele active se numără: particulele de sâmbure de măsline, vitamina C, turmeric, papaya, amla și piatra ponce. Este un produs potrivit în special pentru pielea uscată și deshidratată.

Loțiunea de corp cu Turmeric & Unt de Shea este alegerea perfectă pentru hidratarea pielii uscate sau deshidratate. De asemenea, este potrivită pentru persoanele care au hiperpigmentare. Cele trei ingrediente active (turmeric, papaya, amla) au grijă ca tu să te bucuri de o piele revigorată, hidratată și catifelată.

Dintre cele două seturi, aproape pot spune că am și un set preferat, deși ambele îmi plac foarte mult. Setul care m-a cucerit puțin mai mult este Trio body Santal. Ador parfumul lemnului de santal și răsfățul pe care mi-l oferă, zi de zi.

Pe site-ul biocart.eu puteți găsi produsele, fie sub formă de set, fie separat. Prețul unui set este mult convenabil, fiind la reducere, dar vă las pe voi să decideți care este varianta mai potrivită pentru voi.

Care dintre cele două seturi crezi că ți-ar plăcea mai mult?

Cu drag,
Alexandra

14 gânduri despre „Set Trio body Santal VS Set Trio body Turmeric (Ayumi)”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.