Lifestyle

Haine curate și frumos parfumate cu Lenor

Cu toții cunoaștem puterea Lenor, nu-i așa? Lenor are grijă ca hainele noastre să fie mereu frumos parfumate, sau cel puțin asta credeam până acum ceva timp. Pe lângă acest lucru, mai pot adăuga ceva: Lenor are și puterea de a curăța în profunzime hainele, pentru că există detergentul capsule Lenor Allin1 Pods.

Ce poți să-ți dorești mai mult de atât? Te poți bucura din plin de haine curate și frumos parfumate cu parfumul inconfundabil Lenor.

Azi vreau să povestesc puțin despre experiența mea cu această pereche perfectă, formată din balsamul Lenor și detergentul capsule Lenor Allin1 Pods.

Balsamul Lenor îl folosesc deja de ani de zile și aș putea spune că este o tradiție a familiei noastre ca hainele să fie intens parfumate cu ajutorul acestui balsam de rufe. Cunosc 3 generații care folosesc acest balsam (eu, mama și bunica).

Balsamul Lenor Spring Awakening îmi aduce anotimpul preferat mai aproape de mine, indiferent dacă suntem în plină iarnă. Parfumul de flori de primăvară mângăie frumos fiecare țesătură, fiecare bucățică de haină, oferindu-i un iz de prospețime nemărginită.

Detergentul capsule Lenor Allin1 PODS Spring Awakening face echipa perfectă un balsamul Lenor Spring Awakening. Atât detergentul, cât și balsamul au grijă să se completeze perfect, pentru ca hainele să fie parfumate, îngrijite și extrem de curate. Detergentul chiar face o treabă minunată și oarecum mă așteptam la acest lucru, fiindcă cunosc bine brandul Lenor și cunosc și calitatea produselor. Prospețimea pe care o emani atunci când porți hainele spălate cu Lenor, poate dura chiar și o zi.

Dacă iubești primăvara (cine nu o iubește?!), atunci aceasta e perechea perfectă pentru tine.

Dacă nu ai folosit până acum balsamul de haine Lenor Gold Orchid, atunci trebuie neapărat să-l încerci, cât de repede. O să te cucerească parfumul, crede-mă! Când vreau să schimb parfumul de primăvară, aleg mereu varianta Gold Orchid, cu parfum plăcut de vanilie. Parfumul îmbrățișează hainele pentru mult timp, iar mirosul de prospețime și eleganță va fi cu tine la fiecare pas.

Și vin cu vești bune! Dacă balsamul prezentat mai sus era și este preferatul tău, atunci să știi că detergentul capsule Lenor Allin1 PODS Gold Orchid este la fel de bun, precum balsamul. În plus, se înțeleg de minune! Astfel, poți să ai parte de haine curate și înmiresmate cu parfumul inconfundabil Lenor Gold Orchid.

Ție îți plac balsamurile de rufe de la Lenor? Care e preferatul tău? Detergentul cum ți se pare? L-ai încercat?

Cu drag,
Alexandra

28 de gânduri despre „Haine curate și frumos parfumate cu Lenor”

  1. Balsamurile da,le folosesc de cand ma stiu. De obicei folosesc capsulă de spălat de la alt brand. Am testat si noul detergent Lenor , miroase delicat,curata. Dar tot fidelă raman lui Ariel 😀

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.