Words

Poveste de toamnă cu cel mai frumos final (Cununia Civilă)

Nu am de gând să las toamna să treacă, până nu vă povestesc puțin despre cel mai frumos eveniment din viața mea, cununia civilă.

În 4 septembrie 2020, în an de pandemie, cu emoții mari, eu și Lucian am spus “DA”. Astfel, cu mare bucurie în suflet, vă spun că de atunci, noi doi am devenit o familie.

În 4 Septembrie am spus “DA”,

Tare, din toată inima!

Și de-acum până-n vecie,

Tu-mi ești soț, iar eu, soție.

Totul a fost extrem de frumos și ne-am bucurat din plin de ziua noastră.

Pentru că ne iubim țara, am ales ca ținutele noastre să aibă iz tradițional. Mi-au plăcut și îmi plac atât de mult ținutele noastre, încât eu una m-aș putea obișnui să port zilnic hăinuțe cu motive tradiționale. P.s. De când am fost cerută de soție, am știut că vom alege ținute tradiționale.

Pata de culoare a ținutei mele a fost dată de floarea soarelui. Am adorat buchetul, dar și coronița realizată în ton cu buchetul. M-am simțit exact ca și o zână din povești.

Dacă până în ziua cununiei nu am avut deloc emoții, în acea zi de vineri, recunosc, am fost copleșită de emoții, dar emoții frumoase, pe care le simți o dată în viață. De câteva ori chiar mi-a venit să plâng de fericire (și probabil de acele emoții puternice), însă am preferat să fiu mai tare decât emoțiile.

Un moment frumos de tot a fost cel în care am ieșit din Foișorul din Parcul Central (locul în care a avut loc cununia civilă), de data aceasta ca și o familie, iar invitații au aruncat cu muuult orez în noi.

După cununie, am făcut câteva fotografii (cu tot familionul, cu nașii, noi etc.) și apoi am fost la sală, unde am petrecut câteva ore.

Cu această ocazie, vreau să spun și câte un mulțumesc:

Vreau să-i mulțumesc Gabrielei Popescu pentru machiajul impecabil pe care mi l-a realizat în ziua cununiei. Mă bucur enorm de mult că am reușit să o cunosc pe Gabriela, o persoană caldă, care pune mult suflet în ceea ce face. Mulțumesc!

De asemenea, doresc să-i mulțumesc și “doamnei Nely”, după cum îmi place mie să-i spun (acum avem același statut, de doamne, așa că o să încerc să-i spun Nely și atât). Nely a avut grijă de părul meu (așa cum are grijă mereu de el), astfel încât mi-a făcut cele mai jucăușe bucle, care au avut rolul de a mă transforma într-o mică “Ileană Cosânzeană”. Mulțumesc!

Buchetul și coronița la care am visat au fost realizat de Anca Diana Irimie și doresc să-i mulțumesc din suflet pentru că a reușit să-mi îndeplinească dorința, cu mult profesionalism. Atât buchetul, cât și coronița au ieșit mai bine decât am visat vreodată. Mulțumesc!

Cele mai frumoase momente de la cununia civilă au fost surprinse de draga noastră, Liana Haitonic. Îți mulțumim din suflet pentru fotografiile minunate, care ne vor aduce aminte toată viața de ziua în care eu și Lucian am devenit familie. Cu siguranță nu vom uita niciodată data de 4 Septembrie 2020, cea mai specială zi din viața noastră! P.S. Ideea cu orezul a fost genială. Mulțumesc!

Mai doresc să le mulțumesc celor mai faini nași din univers! Mă bucur enorm de mult că ați fost și sunteți alături de noi! Sunteți minunați, din toate punctele de vedere! Mulțumesc!

Vreau să mulțumesc familiei, pentru că a fost alături de noi la acest moment atât de special din viața noastră. Ne-am simțit iubiți, apreciați și extrem de speciali, datorită vouă! Mulțumesc!

Mulțumesc Lucian, soțul meu iubit, pentru că ai fost, ești și vei fi mereu alături de mine, pentru toată viața! Am trecut prin multe lucruri de când suntem împreună și chiar de când suntem soț și soție. Mulțumesc!

După cununia civilă, am fost în cea mai frumoasă săptămână de miere din univers. Va urma un articol despre săptămâna noastră de miere, așadar, stați pe aproape.

Cu drag,
Alexandra

21 de gânduri despre „Poveste de toamnă cu cel mai frumos final (Cununia Civilă)”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.