Lifestyle

Idei de reamenajare a locuinței

Deși suntem încă în luna februarie, gândul meu zboară la zilele lungi și parfumate ale primăverii. Însă, până când primăvara va bate la ușă, am găsit o modalitate frumoasă de a face timpul să zboare mai ușor.

Ei bine, consider că locuința mea merită să aibă un aer nou, primăvăratec, astfel, am început căutarea unor produse excelente de la FAVI.ro, care să mă ajute în crearea unei atmosfere calde și prietenoase, exact ca atmosfera dintr-o zi de primăvară. Culorile pe care le consider cele mai potrivite în perioada de primăvară sunt cele deschise și cele pastelate, acestea reușind să ofere o stare de bine, optimism și multă veselie fiecărui colțișor dintr-o locuință.

Așadar, haideți să vedeți și voi care sunt pentru mine cele mai utile piese de mobilier din locuință, piese la care m-am gândit că ar merita un upgrade, odată cu venirea primăverii:

Mă tentează foarte mult să schimb canapeaua maro din living, cu o canapea mai viu-colorată, iar având în vedere că rozul este culoarea mea preferată, chiar aș opta pentru o canapea cu o nuanță de roz deschis.

Am găsit această canapea, extrem de drăguță, care cu siguranță ar aduce un aer proaspăt în livingul meu. Ca și o mică paranteză, trebuie să știți că găsiți pe FAVI foarte multe canapele, în orice nuanță doriți voi. De exemplu, modelul de canapea pentru care optez eu este disponibilă atât pe gri, cât și pe roșu.

Tot în living, mi-am dat seama că lipsește o măsuță simpatică de cafea (chiar i-am simțit lipsa de multe ori). Astfel, am găsit ceva care s-ar potrivi de minune, chiar și cu canapeaua, care am observat că are picioarele aurii.

Este vorba despre acest set de două mese aurii, cu oglindă. Îmi place la nebunie acel cadru metalic auriu și formele geometrice! Efectiv, mi se pare de-a dreptul spectaculos acest set de mese.

Având în vedere că bucătăria mea este o combinație simplă, dintre alb și bej, mă gândeam ca odată cu sosirea primăverii să aduc puțină culoare. Așadar, cred că cel mai simplu ar fi să schimb scaunele, acestea fiind extrem de importante într-o locuință, pentru că aici ne petrecem destul de mult timp (luăm micul dejun, prânzul și cina). De aceea, am ales niște scaune colorate, pe care le văd și destul de comode, ceea ce e perfect. Iată-le:

Picioarele sunt realizate din lemn natural și corpul este din piele ecologică, deci ne vom bucura și de rezistență. Având în vedere că bucătăria este destul de mică, voi avea nevoie doar de 2 scaune.

Dacă aveți nevoie de scaune de bucătărie, trebuie neapărat să vă uitați pe FAVI.ro, să vedeți cât de multe modele de scaune frumoase sunt acolo. Eu cu greu am ajuns la o singură variantă, sincer vă spun.

 

Pentru masa din bucătărie, îmi lipsește o vază albă, în care vreau să am zilnic flori colorate, cât este primăvara de lungă. Am găsit rapid un model de vază care tare-mi place (cel de mai sus).

De asemenea, aș vrea să înlocuiesc comoda din dormitor, cu una mai încăpătoare. Am găsit o comodă albă, cu detalii negre, care se potrivește la fix cu mobila din dormitor.

Cu siguranță voi avea mai mult spațiu de depozitare dacă aleg această comodă „dublă”, ca să-i spun așa.

Cam acestea sunt piesele de mobilier care sunt extrem de utile în locuința mea și care consider că merită înlocuite cât de repede, pentru a aduce primăvara și în casă.

Pe FAVI.ro găsiți tot ce aveți nevoie pentru a decora locuința voastră, de la piese de mobilier, până la decorațiuni, la un click distanță. Chiar v-am mai povestit puțin despre produsele FAVI într-un alt articol de pe blog, pe care dacă nu l-ați citit, vă invit cu drag să o faceți.

Pentru tine, care sunt cele mai utile piese de mobilier din locuință? Ce părere ai de alegerile mele, s-ar potrivi și în locuința ta?

Cu drag,
Alexandra

6 gânduri despre „Idei de reamenajare a locuinței”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.