About me

Pentru a intra cu dreptul în această sferă a blogging-ului și pentru a face cunoștință cu voi, aș dori să mă prezint. Sunt Alexandra Pricop și Iuliana după cum îmi place mie să spun, am 25 de ani și sunt absolventă a Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din Cluj-Napoca.

Mereu am făcut lucruri care mi-au plăcut, unele dintre ele transformându-se ulterior în pasiuni. Una din pasiunile mele încă de când am fost mică a fost să scriu. Am avut numeroase jurnale de-a lungul timpului, în care scriam fie texte creative, povești sau poezii. Această pasiune nu a dispărut, ci pot spune că s-a accentuat, tocmai de aici a apărut și ideea de a-mi crea un blog. Alte pasiuni pe care le am: fotografia&videografia, gastronomia, pictura (pe sticlă), sportul și călătoriile.

Dacă nu s-ar fi inventat zâmbetul până în 1995, cu siguranță eu eram cea care îl inventa, pentru că sunt zâmbăreața zâmbărețelor, fără nici cea mai mică urmă de îndoială. Iar un lucru după care mă ghidez eu în viață este să fiu eu însămi pentru a fi fericită și funcționează de minune, vă garantez.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.